View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Nah rahsia cc cream yang semalam kat instastory tu, In love sangat Gold Nano CC Cream from @hansaegeenature ni, tekstur sangat ringan and like natural bila apply ,korang akan nampak perbezaan bila apply CC Cream and without ,kulit akan lebih glow and fresh. Bila nak keluar cepat, tak pakai foundation pun, pakai Gold Nano CC Cream ni sahaja dengan lipstick dah cukup. Tapi bila make up jugak, guna CC Cream dari @hansaegeenature , it makes your makeup last longer and nicer. Tekstur ringan, mcm tak pakai apa apa, wangi, tak berminyak dan ada SPF50+ PA+++ #hansaegeenature #hansaegee#goldnanocccream Review by @elfiraloy