View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Sejak sebulan yang lepas..cuaca kat negara kita ni memang panas teruk. Muka El turut terkena sunburn dan kulit kusam. Almaklumlah..during lunch time memang kena keluar ambil anak sekolah. Time tu korang taulah..time kemuncak panas terik hoii. 
Mujur kawan El ada advise pakai @hansaegeenature Aqua Whitening Cream ni ha. Krim ini dapat repair redness dan damage skin. Selain dapat mencerah dapat jugak melembapkan dan melindungi kulit dari kesan sunburn tu. Seperti jakun sekejap..bila gosok2 kat kulit keluar titisan air (waterdrop)..lepas tu terasa sejuk je..terasa lembap jer muka @hansaegeenature 
Teksturnya ringan, tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. Best moisturizer ni 
#hansaegeenature #hansaegee#aquawhiteningcream Review by @el_darwena