Bila balik kampung yang perjalanannya 6-7jam.. Memang akan berhenti mana2 surau @ masjid untuk solat.. So time tu nak cuci makeup dan makeup balik memang rushing la..oleh itu, nak mudah zaza akan guna Gold Nano CC Cream dari @hansaegeenature

Calit-calit dan sapu je nampak la berseri sikit muka tu. Tak la pucat je. .

Bila pakai Gold Nano CC Cream ni kan ringan je.. Tak melekit pun. Syoknya sebab ia mudah nak dicuci. .

Yang penting ia mempunyai SPF 50 PA+++ yang dapat melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB.
Boleh dijadikan sebagai base makeup juga. Recommend untuk rutin makeup harian 

#hansaegeenature #hansaegee #goldnanocccream | Review by @_zaza.iman