View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Aku suka sangat GOLD NANO CC CREAM @hansaegeenature ni sebab tekstur dia yang ringan dan tak melekit. Senang sangat nak apply dekat muka. Tak rimas kalau muka berpeluh.  Paling penting, tak payah nak make up beria dan buat kulit muka jadi natural dan glowing. Pakai ni je dah cukup. 
.
Awalnya risau juga nak guna sebab warna cream ni putih, takut berbelang pula kulit muka. Tapi ajaibnya cream ni bertukar warna ikut skin tone kulit muka dan nampak semulajadi. Sebab tu nama dia Color Control Cream (CC Cream). Selain tu, CC Cream ni juga ada SPF50 PA+++, yang berfungsi untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA & UVB yang bahaya. Banyak lagi sebenarnya kebaikan CC Cream ni. 
#hansaegeenature #hansaegee #goldnanocccream | Review by @rodiahamir