Yeyyy dapat dah #goldnanocccream by @hansaegeenature , sebelum ni qaseh dah guna sampai habis haha tapi sebab best kena ada stok jugak ! Tapi kali ni dah tukar new packaging yang lagi eklusif.
.
Paling suka dengan CC Cream ni sebab sumpah senang gila nak apply dan muka memang nampak lebih glowing tp still nampak natural (swipe left) qaseh dah apply half dengan Gold Nano CC Cream @hansaegeenature ni dan half qaseh tak guna apa2 , nampak tak beza dia hihi so i tak cantik dari kecik , Gold Nano Cc Cream ni yang mencantikkan i  , boleh lah dapatkan segera sementara stok masih ada (laku keras CC Cream ni ) .
#hansaegeenature #hansaegee#goldnanocccream Review by @qasehdalia