Hi geng! Hari ni hari apa ehh? Liana pun dah lupa , tapi! Liana tak pernah lupa untuk pakai Sunblock tiap hari. Nak jaga kulit kannnnn. Gold Nano CC cream @hansaegeenature bukan setakat Sunblock biasa, boleh buat kulit muka nampak cerah & anti wrinkle. Mengandungi SPF50+ PA+++ bagus untuk lindung kulit dari sinaran UVA & UVB.

GOLD NANO CC CREAM by @hansaegeenature is physically in white color cream but bila korang apply dekat skin, & blend sekata warna Cc cream akan bertukar mengikut warna kulit korang. Paling best kulit akan nampak smooth & boleh buat sebagai makeup base

#hansaegeenature #hansaegee #goldnanocccream
Review by nurlianna