View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Hi korang!! Ingat lagi tak sebelum ni Gee pernah share pasal cc cream best dari @hansaegeenature ? Haa...kalau awak nak tahu, Gee still pakai dah sebulan lebih pun. Memang best!! Kalau nak keluar, dap dap je Gold Nano CC Cream ni. Nampak kulit lebih lembab dan parut jerawat pun semakin pudar..Best kan?

Awak boleh tengok magiknya @hansaegeenature cc cream ni bila kita pakai kat kulit, warna krim akan blend jadi warna kulit kita. So takdelah kejadian 'putih pelik'..
#hansaegeenature #hansaegee#goldnanocccream Review by @hazirahmohd