Tudung bengot don't care! 

Ha..ha..ha..excited nak cerita pasal cc cream yang best ni. Aku dah pakai seminggu lebih. Lagi pun aku dah lama tak review produk .. dah bersara .. kofkofkof 
.
Sis busy okey, cuma yang ni tak boleh tak share! Barang baekkk harus diwar-warkan biar syantek sama-sama uolls~ Gold Nano Cc Cream by @hansaegeenature terbest setakat ni, muka tak melekit walaupun seharian tak cuci muka, tak berminyak, paling aku suka sebab muka jadi tak bercapuk bila sapu bedak.