View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Actually aku sendiri dah guna cream ni lebih seminggu dah pun. So far, alhamdulillah tak menyebabkan liang pori tersumbat dan masalah jerawat. Pheww~ 
.
Dan seingat aku, tiada lagi rasanya walau satu hari aku alami kesukaran meninggalkan makeup ni. Mudah sangat nak dicuci. Setiap kali nak berwudhuk, aku cuma wipe dengan wet tissue sahaja untuk menanggalkan cream ni dari muka.
.
Memang tekstur cream ni light sangat. Dia duduk di muka sehari suntuk pun tiada rasa gatal-gatal!  Review by @annursyuhadah81