View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Assalamualaikum and hye everyone. Today kak long nak share satu product yang kak long dapat from Hansaegee Nature which is Gold Nano CC Cream @hansaegeenature.. Cream ni suitable for cuaca kat Malaysia sekarang ni yang sekejap sejuk sekejap panas.. Sebab cream ni tak oily and tak sticky.. Even kita pakai dalam cuaca panas pun dia tak buat kulit muka kita melekit and ia juga mengandungi Spf 30 which is for sun protection .. And bila kita pakai dalam cuaca sejuk, it make our skin look sleek and luminous while keeping it moisture all day long ... Only one pump je , Gold Nano CC Cream from @hansaegeenature ni mampu membuatkan kulit muka kita smooth and glowing ... Texture dia sangat lah lightweight and suitable for simple and fast daily use. Follow @hansaegeenature and get your! #hansaegeenature #hansaegee #goldnanocccream Review by @nrlfrhdlla