View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on


Puas hati bila dah jumpa CC Cream yang boleh menggantikan foundation sebagai makeup simple wawa. Keluar jalan² dah tak payah apply foundation. Just apply CC Cream by @hansaegeenature pun dah cukup.
.
Teksturnya pun lebih ringan, malah dengan memakai CC Cream @hansaegeenature ni, ia dapat mencerah, menyamakan tona kulit dan memberi effect glowing pada kulit. Pakai dengan jari pun takde hal sebab senang sangat nak blend tau! 
.
Dengan adanya spf50 ia dapat melindungi kulit dari sinaran uv dan mengurangkan kesan kedutan pada kulit.
.
Selain itu, ia boleh dijadikan sebagai makeup base tau & makeup akan lebih tahan lama. Wawa suka sangat sebab ia membuat kulit kita seakan bercahaya, glowing & dewy 
#hansaegeenature #hansaegee#goldnanocccream Review by @wawaashihara