View this post on Instagram

A post shared by Hansaegee Nature (@hansaegeenature) on

Memang pantang betul bila ada jerawat tumbuh dekat muka ni kan. Dengki betul! Baru nak feeling muka bersih dan flawless dah jerawat berkampung berjemaah kat muka. Pastu tambah pula time panas macam ni muka memanjang rasa melekit dan berminyak je... Soooo, Mimi pakai #aloeacbubblecleanser dari @hansaegeenature untuk rawat masalah jerawat dan muka berminyak ni. Apa yang buat Mimi suka sangat pakai cleanser ni sebab ia jenis watery dan buih buih halusnya yang lembut mencuci bersih hingga ke liang pori. Segala jenis kekotoran yang tersumbat pada muka pun hilang. Lepas cuci muka rasa bersih, fresh dan moist. 
Cara nak apply cleanser ni pada muka pun senang. Basuh muka dengan air dan sapu buih buih cleanser pada muka. Bila gosok gosok pada muka jadi bertambah banyak tau. Cleanser dari @hansaegeenature ni memang buat Mimi fall in love sungguh #hansaegeenature #hansaegee#aloeacbubblecleanser Review by @mimi_azirah